ΣΥΝΤΑΓΗ CEREAL'EAT CAKE IRCA
ΠΑΣΤΑ CEREALS & STRAWBERRY

ΠΑΣΤΑ – ΤΟΥΡΤΑ CEREALS & STRAWBERRY

CEREAL EAT CAKE
1000 γρ. CEREAL’EAT CAKE IRCA
  450 γρ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ
  300 γρ. ΝΕΡΟ
…………………………………………………………
1.750 γρ. Συνολικό Βάρος

• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, με το φτερό, στη χαμηλή ταχύτητα για 5’-6’ λεπτά περίπου.
• Στρώνουμε το μίγμα σε τσέρκια και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 155ºC για 40’-45’ λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).

MOUSSE COOKIES CEREAL
350 γρ. ΓΑΛΑ
  40 γρ. GELEE DESSERT DGF
400 γρ. ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ RENO CONCERTO WHITE IRCA
  80 γρ. COOKIES CEREALS & STRAWBERRIES PASTE MEC3
600 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% SELECTION CORMAN
…………………………………………………………
1.460 γρ. Συνολικό Βάρος

• Τοποθετούμε τo γάλα στη φωτιά μέχρι να βράσει και προσθέτουμε το Gelee Dessert.
• Aποσύρουμε από την φωτιά , προσθέτουμε τη σοκολάτα , την Cookies Cereals & Strawberriew Paste και ομογενοποιούμε το μίγμα με ένα ραβδομπλεντερ.
• Ενσωματώνουμε τη μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας απαλά μέχρι.


ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
• Γεμίζουμε την επιθυμητή φόρμα σιλικόνης με το Mousse Cookies Cereals & Strawberry μέχρι τη μέση και παγώνουμε.
• Στη συνέχεια προσθέτουμε μια στρώση από Cookies Cereals & Strawberry Variegato, γεμίζουμε την υπόλοιπη φόρμα με το Mousse Cookies cereals & strawberry και προσθέτουμε μία λεπτή φετα από το Cereal eat cake ως βαση. Παγώνουμε.
• Ξεφορμάρουμε και περνάμε το παγωμένο γλυκό με MIRROR GLAZE FRAGOLA MEC3.