IREKS PROTEIN BREAD
ΨΩΜΑΚΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

ΨΩΜΑΚΙΑ  ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

   9.000 γρ. IREKS PROTEIN BREAD
   1.000 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ 70% 
      100 γρ. SPECIAL
      200 γρ. ΑΛΑΤΙ
      300 γρ. ΜΑΓΙΑ
   7,500 λτ. ΝΕΡΟ (περίπου)
...............................................................................
 18.100 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

• Χρόνος Αναμίξεως: 4' & 5' λεπτά 
• Θερμοκρασία Ζύμης: 26ºC
• Πρώτη Ξεκούραση: καμία 
• Ενδιάμεσο Στοφάρισμα: 20' λεπτά
• Βάρος Τεμαχίου: 75γρ.
• Τελικό Στοφάρισμα: 60' λεπτά
• Θερμοκρασία Ψησίματος: 230ºC κατεβάζοντας δίνουμε ατμό και ανοίγουμε το τάμπερ τα τελευταία 2' λεπτά
• Χρόνος Ψησίματος: 18' λεπτά
• Toppings: IREKS PROTEIN BREAD, ηλιόσποροι, λιναρόσποροι σε αναλογία (1:1:1)