ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΤΗ CECILIA CAMPANA - 2021

H Cecilia Campana είναι σήμερα η πιο φημισμένη Ιταλίδα cake designer, καθώς τα τελευταία χρόνια κέρδισε την 1η θέση (χρυσά βραβεία) σε όποιους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για γαμήλιες τούρτες με πάστα ζάχαρης συμμετείχε! Συγκεκριμένα, η Cecilia ήταν χρυσή νικήτρια στα:

- Cake International Carnival 2021, βραβείο "Best in Show Audience"
- Shaki Cake International 2017, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2016, 1η θέση
- Shaki Cake International 2016, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2015, 1η θέση

Η πληρότητα, η ακρίβεια και η ισορροπία των διακοσμητικών στοιχείων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δημιουργιών της Cecilia, τα οποία δίνουν μοναδικότητα στα έργα της. Η Cecilia έχει αναπτύξει κάποιες πραγματικά εντυπωσιακές τεχνικές στην πάστα ζάχαρης και αυτή η προσπάθειά της επιβραβεύεται σε όλους τους διαγωνισμούς που λαμβάνει μέρος!

Στα δύο σεμινάρια ζαχαρόπαστας που θα πραγματοποιήσει η Cecilia Campana στην Laoudis Chef Academy, θα μπορέσει να δείξει σε έμπειρους φιλόδοξους ζαχαροτέχνες όλα τα μυστικά της για εντυπωσιακές δημιουργίες από ζαχαρόπαστα!

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΣ 2021 ΜΕ ΤΗ CECILIA CAMPANA 

 ..................................................................

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
SUGAR PASTE ADVANCED COURSE

"PUMPKIN ANIMAL HOUSE" BIRTHDAY CAKE

Ένα πραγματικό κέικ σμιλεμένο σε σχήμα κολοκύθας. Η τεχνική της γλυπτικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε δημιουργία είναι επιθυμητό να δοθεί ένα παιχνιδιάρικο ύφος ή να αποδοθεί ένα ρεαλιστικό σχήμα. Η κολοκύθα γίνεται το σπίτι των ζώων του δάσους, τα οποία δημιουργούνται εξ ολοκλήρου με ζαχαρόπαστα. Η τούρτα ζωντανεύει καθώς διακοσμείται με μερικά φύλλα, μανιτάρια και βελανίδια που την ολοκληρώνουν ως δημιουργία!

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει εμπειρία διακοσμώντας τούρτες με ζαχαρόπαστα και επιθυμούν να λάβουν μέρος σε μία πρόκληση δημιουργίας τούρτας - γλυπτού τριών διαστάσεων! Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν την εικονιζόμενη τούρτα!

Το σεμινάριο είναι δομημένο με τις παρακάτω πρακτικές και θεωρητικές ενότητες:

• Από το σκίτσο μέχρι την υλοποίηση: πώς αναπτύσσεται μία ιδέα.
• Μια ζαχαρόπαστα για κάθε χρήση: ποια η βέλτιστη δυνατή χρήση για κάθε είδος.
• Τεχνική γλυπτικής, η νέα εποχή.
• Χρήση καλουπιών και χειροποίητων διακοσμητικών στοιχείων για να ολοκληρωθεί το σπίτι – κολοκύθα.
• Τρισδιάστατος μοντελισμός: δημιουργία και χρωματισμός ζώων του δάσους: σκίουρος, ελαφάκι, κουκουβάγια.
• Φύλλα: δημιουργία και χρωματισμός φύλλων βελανιδιάς.
• Δημιουργία μανιταριών και βελανιδιών με ζαχαρόπαστα μοντελισμού.
• Συναρμολόγηση και στήσιμο των διακοσμητικών στοιχείων με σκοπό την εξισορρόπηση του έργου.

Διάρκεια: 2 ημέρες
από Τρίτη 28/09 έως Τετάρτη 29/09/2021
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγήτρια: Cecilia Campana
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 300 €

Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή. 

Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει μαζί του το έργο που δημιούργησε και πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από την κ. C. Campana.

 

..................................................................


ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
SUGAR PASTE ADVANCED COURSE

"SPRING WEDDING FLOWERS" WEDDING CAKE

Δημιουργία διώροφης τούρτας με ρεαλιστικά λουλούδια από ζαχαρόπαστα. Το σεμινάριο εστιάζει στη δημιουργία 5 διαφορετικών τύπων από πανέμορφα ρεαλιστικά λουλούδια, τα οποία μπορούν να διακοσμήσουν ρομαντικές γαμήλιες τούρτες σε παστέλ αποχρώσεις. Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο και προορίζεται για εκείνους που επιδιώκουν να εξειδικευτούν στη δημιουργία ρεαλιστικών λουλουδιών, τα οποία παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερα αληθοφανές αποτέλεσμα. Τα λουλούδια αυτά, προσδίδουν κομψότητα σε κάθε γαμήλια τούρτα, ενώ το μπουκέτο μπορεί να διατηρηθεί από τους μελλόνυμφους, ακόμη και μετά το γάμο, σε ξηρό περιβάλλον.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει εμπειρία διακοσμώντας τούρτες με ζαχαρόπαστα και επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν το επίπεδό τους σχετικά με τη δημιουργία λουλουδιών ζαχαρόπαστας! Οι συμμετέχοντες θα αποδώσουν με ζαχαρόπαστα τα εικονιζόμενα λουλούδια.

Το σεμινάριο είναι δομημένο με τις παρακάτω πρακτικές και θεωρητικές ενότητες:

• Διαφορετικοί τύποι ζαχαρόπαστας: δημιουργία τέλειων λουλουδιών με gum paste.
• Τεχνικές για κατασκευή πετάλων, υπέρων και φύλλων.
• Σύρμα, flower tape, κοπτικά και veiners: επιλογή και χρήση εργαλείων με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
• Δημιουργία τριαντάφυλλου και μπουμπουκιού.
• Δημιουργία στελέχους λεβάντας.
• Δημιουργία αγριολούλουδων.
• Δημιουργία ορτανσίας.
• Δημιουργία κλαδιού με φύλλα.
• Απόδοση ρεαλιστικής απεικόνισης σε λουλούδια και φύλλα.
• Επιμέλεια χρωματισμού.


Διάρκεια: 2 ημέρες
από Πέμπτη 30/09 έως Παρασκευή 01/10/2021
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγήτρια: Cecilia Campana
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 300 €

Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή. 

Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει μαζί του το έργο που δημιούργησε και πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από την κ. C. Campana.


..................................................................

Επικοινωνήστε άμεσα με τη Γραμματεία της Ακαδημίας στο 210.6038002 (εσωτερικό 114) για να δεσμεύσετε τώρα μία από τις μόλις 8 θέσεις, ανά σεμινάριο, με τη Cecilia! 

Προηγούμενα σεμινάρια με τη Cecilia Campana: 20202019

Για να δείτε όλα τα σεμινάρια του τρέχοντος έτους της Laoudis Chef Academy, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.