CECILIA CAMPANA - ΤΟΥΡΤΑ UPSIDE DOWN

H Cecilia Campana είναι σήμερα η πιο φημισμένη Ιταλίδα cake designer, καθώς τα τελευταία χρόνια κέρδισε την 1η θέση (χρυσά βραβεία) σε όποιους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για γαμήλιες τούρτες με πάστα ζάχαρης συμμετείχε! Συγκεκριμένα, η Cecilia ήταν χρυσή νικήτρια στα:

- Shaki Cake International 2017, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2016, 1η θέση
- Shaki Cake International 2016, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2015, 1η θέση

Η πληρότητα, η ακρίβεια και η ισορροπία των διακοσμητικών στοιχείων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δημιουργιών της Cecilia, τα οποία δίνουν μοναδικότητα στα έργα της. Η Cecilia έχει αναπτύξει κάποιες πραγματικά εντυπωσιακές τεχνικές στην πάστα ζάχαρης και αυτή η προσπάθειά της επιβραβεύεται σε όλους τους διαγωνισμούς που λαμβάνει μέρος!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή!!!

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
"TURQUOISE UPSIDE-DOWN" WEDDING CAKE

Κάποιες γαμήλιες τούρτες είναι ''παράξενες'', όπως άλλωστε μπορεί να είναι και η ίδια η ζωή. Λουλούδια από wafer paper με χρυσό, λευκό και τιρκουάζ χρώμα, για μία τούρτα δύο σε ένα. Ένα εντατικό διήμερο σεμινάριο, όπου θα διδαχτούν νέες τεχνικές και ιδέες για γαμήλιες τούρτες που εντυπωσιάζουν!

Απευθύνεται σε έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν ήδη αναπτύξει ιδιαίτερες δεξιότητες μέσα από την ενασχόλησή τους με τη διακόσμηση περίτεχνων έργων με ζαχαρόπαστα! Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν την εικονιζόμενη τούρτα η οποία περιλαμβάνει πλήθος προχωρημένων τεχνικών ζαχαρόπαστας που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε και σε πλήθος άλλων δημιουργιών! 

 

Το σεμινάριο είναι δομημένο με τις παρακάτω πρακτικές και θεωρητικές ενότητες:

• Από το σκίτσο μέχρι την υλοποίηση: πώς αναπτύσσεται μια ιδέα. 
• Μια ζαχαρόπαστα για κάθε χρήση: ποια η βέλτιστη δυνατή χρήση για κάθε είδος
• Η τέλεια τούρτα: πώς επιτυγχάνεται μια άψογη κάλυψη σε διαφορετικά σχήματα
• Καινοτόμες τεχνικές κάλυψης με ζαχαρόπαστα και wafer paper 
• Εφέ χρωμάτων με ζαχαρόπαστα 
• Τεχνική γλυπτικής, η νέα εποχή
• Τέλεια stencils με χρώμα
• Wafer paper, ένα εκλεπτυσμένο υλικό με εξαιρετικές δυνατότητες: δημιουργία λουλουδιών με σύρμα
• Δημιουργία όψης μαρμάρου σε κυματοειδή μορφή, με ελαστική σοκολάτα


Διάρκεια: 2 ημέρες
Νέα ημερομηνία: από Πέμπτη 1/10 έως Παρασκευή 2/10/2020
Ώρες 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. (με βασικό διάλειμμα για φαγητό 1:30 μ.μ. – 2:30 μ.μ.)
Εισηγήτρια: Cecilia Campana
Συμμετέχοντες: 8
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 300€
Περιλαμβάνεται δωρεάν πλήρες μεσημεριανό φαγητό και coffee breaks.

Στο τέλος του σεμιναρίου, κάθε συμμετέχων παίρνει μαζί του την ολοκληρωμένη τούρτα που θα έχει δημιουργήσει.

..................................................................

Επικοινωνήστε άμεσα με τη Γραμματεία της Ακαδημίας στο 210.6038002 (εσωτερικό 114) για να δεσμεύσετε τώρα μία από τις μόλις 8 θέσεις, ανά σεμινάριο, με τη Cecilia! 

Προηγούμενα σεμινάρια με τη Cecilia Campana: 2019

Για να δείτε όλα τα σεμινάρια του τρέχοντος έτους της Laoudis Chef Academy, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.