Σαρακοστή σημαίνει Vegan OK νηστίσιμα προϊόντα!

Innovation & Training, Laoudis Foods -

Σαρακοστή σημαίνει Vegan OK νηστίσιμα προϊόντα!

Τα προϊόντα VEGAN OK, δηλαδή τα προϊόντα χωρίς ζωικά συστατικά, όπως γάλα, αυγά, βούτυρο κ.α. αποτελούν μια σύγχρονη καταναλωτική τάση! Είναι πλέον αρκετοί οι καταναλωτές που αναζητούν τέτοια "νηστίσιμα" προϊόντα όλο το χρόνο!

Ιδιαίτερα όμως την περίοδο της Σαρακοστής η ζήτηση για αυτά τα προϊόντα πολλαπλασιάζεται! Συντονιστείτε με τις απαιτήσεις της εποχής και προσθέστε τώρα στη γκάμα των τελικών προϊόντων σας, νόστιμα προϊόντα χωρίς ζωικά συστατικά!

Η Laoudis Foods σας προσφέρει δύο κορυφαία προϊόντα Vegan ΟΚ, τα οποία καλύπτουν τη ζαχαροπλαστική αλεύρου και το παγωτό!

Τα δύο βασικά προϊόντα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων τελικών προϊόντων είναι το VEGAN CAKE MIX IREKS για ζαχαροπλαστική αλεύρου (νηστίσιμα κέικ, cookies κλπ.) και η βάση παγωτού BASE CREMA VEGAN MEC3, η οποία μπορεί να σερβιριστεί αυτούσια ή να συνδυαστεί με πλήθος κατάλληλων γεύσεων και variegato χωρίς ζωικά συστατικά (αναφέρονται στο κάτω μέρος της συνταγής της), όπως για παράδειγμα η νέα QUELLA® G MEC3 και να δημιουργήσει πολλά γευστικά νηστίσιμα παγωτά! 
Όλες τις επαγγελματικές ΣΥΝΤΑΓΕΣ της Laoudis Foods με Vegan OK νηστίσιμα προϊόντα, μπορείτε να τις δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ  (απαιτείται σύνδεση).